Bouw maatvoering in het algemeen

Foxbo is een expert op het gebied van Bouw maatvoering. Meten is weten. Iedereen die betrokken is bij het bouwproces, zoals architecten, aannemers en constructeurs kunnen een aanzienlijke vertraging oplopen, als de metingen niet goed zijn verricht. Je wilt dus zeker weten dat de metingen en controles vakkundig worden uitgevoerd. Bij Foxbo zullen we de bestaande situatie inmeten en deze voor je vertalen naar papier. Het ontwerpen begint met de juiste bouw maatvoering. Welk project je ook voor ogen hebt, wij helpen je er graag bij.

Maatvoering als basis

De juiste maatvoering fungeert als basis voor ieder bouwwerk. Zonder de juiste maten stagneert het bouwproces en lopen de kosten aanzienlijk op. De professionele maatvoerders van Foxbo helpen je bij het uitzetten van grondpalen, het palenplan, de stramienlijnen en de funderingen. Wij weten als geen ander dat bouw maatvoering van essentieel belang is in de woning- en utiliteitsbouw. Of het nu gaat om het bouwen van loodsen, huizen, appartementen of bedrijfspanden, bij Foxbo zijn we in allerlei soorten projecten gespecialiseerd.

Bouwen vraag om een goede meting

De bestaande situatie wordt gemeten, zodat de ontwerpfase kan beginnen. Wij maken gebruik van de modernste en nauwkeurigste technologieën om de metingen te vertalen naar gebruiksvriendelijke rapportages. Foxbo maakt gebruik van diverse software en een tekening wordt bijgevoegd, zodat je exact kunt zien wat de stand van zaken is en de juiste bouw maatvoering bij de hand hebt. Tijdens het bouwproces zijn onze mensen ter plaatse en loopt het contact via korte lijnen.

Het begint met maatvoering

Elk project begint met een goed idee. De uitvoering hiervan begint met de juiste maatvoering. Met een jarenlange ervaring op zak, zijn wij de partner om deze taak zorgvuldig uit te voeren. Welk project je ook wilt laten meten, voor ons is geen uitdaging te groot. Ons professionele team staat niet alleen klaar in de beginfase van de bouw, maar ook tijdens de bouwfase en nadat het project is afgerond. Foxbo begeleidt de klant van het begin tot aan het einde en nog lang daarna. Voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen met Foxbo maatvoering

Ben u geïntresseerd of heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Nu contact opnemen

Navigatie